Spar penge på dit værktøj og haveredskaber

25 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Der kan være mange penge at spare ved at tænke sig om, når man skal købe nyt værktøj. En af dem er at sikre sig at det er det samme mærke man køber, hvis det er med batteri. Mange producenter af værktøj og haveredskaber har fået den brilliante ide, at man kan bruge det samme batteri på alle producentens produkter.  

Det har den praktiske fordel at du slipper for at have et utal af forskellige batterier og opladere og du slipper også for at skulle lede efter det rigtige når du skal bruge det, for så efterfølgende at skulle sikre at det er ladet op. Her kan du nøjes med at have en oplader og et par batterier. Det vil også spare dig mange penge når du skal købe nyt, da du ikke behøver at købe en ny oplader og batteri. Du kan se flere forskellige på prishammeren.dk.

prishammeren

Batteri eller el

Et alternativ til batteridrevet værktøj og redskaber er el. De er som regel som udgangspunkt lettere, da du ikke skal slæbe rundt med et batteri, omvendt har du så fornøjelsen af en ledning, som skal være pæn lang for at kunne nå rundt i hele haven og du har også risikoen for at ødelægge den fra tid til anden. 

Som tidligere nævnt, er det derfor en god ide at tænke sig godt om inden man køber. Det er en gode at søge råd og vejledning inden og du kan med fordel undersøge forskellige hjemmesider og lære mere og undersøge de forskelllige priser.

Har du batterier er det vigtigt at du for holdbarheden tager dem ind om vinteren. De må ikke få frost for så holder de ikke nær så længe som de ellers ville. Jo bedre du passer på dine batterier, jo bedre holder de og du slipper for at skulle købe nye.