Smukke elegante smykker i god kvalitet

11 marts 2021 Tina Høy

Er du på udkig efter smukke eksklusive smykker? Når man først har set – eller ejet – Julie Sandlaus smykker, er man hooket. De er smukke og både enkle og detaljerede på en gang og holder sig flotte meget længe, da det er god kvalitet. Derfor skal du også betale lidt mere end de billigste smykker, men kvalitet og pris hænger jo som bekendt sammen. Noget af det særlige ved Julie Sandlaus smykker er den særlige satinoverflade.

Elegante løse vedhæng til tilhørende ring mm.

Hos Fangels.dk kan du købe Julie Sandlaus flotte øreringe, halskæder, armbånde og ringe. En populær serie er Prime, som er løse vedhæng, der kan sættes sammen med andre vedhæng i korte og lange kæder. Serien er enkelt og elegant og passer godt med Julie Sandlaus andre vedhæng. Du kan finde en ring, armbånd og øreringe, der hænger, i samme serie.

Bambus er meget populært i øjeblikket. Bambusstrukturen i serien Bamboo har fantastiske farver og former, og den kan sagtens kombineres med de smykker, du har i forvejen, eller andre vedhæng fra Julie Sandlau. 

Giv nyt liv til dine gamle armbånd

Hvis du selv har nogle armbånd, kan du prøve at sætte dem sammen med Julie Sandlaus armbånd, der har smukke kæder og overflader, og dermed har du en variation til dine gamle smykker. 

Hos fangels.dk får du altid 10% rabat online. Fangels.dk har også en fysisk butik, der faktisk blev grundlagt allerede i år 1900, og når du bestiller på nettet, kan du godt hente dine smykker i den fysiske butik, hvis du foretrækker det. 

Søger du julie sandlau ringe til dig selv eller som en helt særlig gave? Se fx den Lille cocktail ring, der har en 6 mm lemonfarvet sten. Den er forgyldt med 22 karat guld, og hvis du kan lide at gå med flere ringe, passer denne godt til det. 

Flere Nyheder