Sådan finder du en dygtig maler

26 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Der findes mange malere rundt omkring i Danmark. Derfor kan det være svært at vide, hvilken maler du skal henvende dig til, hvis du skal være garanteret et godt resultat. Læs med i dette indlæg, hvor vi har hjulpet dig på vej med tips til, hvad du skal gøre for at finde en dygtig maler.

 

 

 

1. Læs anmeldelser

Det første skridt er at finde anmeldelser af de forskellige malere. Før du tager den første og bedste maler til at klare opgaven for dig, så bør du læse et par anmeldelser. I anmeldelserne vil du kunne læse dig til, om der er en overordnet tilfredshed blandt tidligere kunder af maleren. Her har kunderne måske vedhæftet billeder af det færdige resultat eller påpeget nogle ting, der ikke helt fungerede undervejs i malerprocessen. Derfor er du bedst tjent med at læse anmeldelser, før du ringer til en maler.

 

2. Hvad er prisen?

Prisen er også en faktor, når du skal vælge en maler, men den bør ikke være den eneste afgørende faktor. Hvis du finder en maler, der har høje priser, men samtidigt har meget gode anmeldelser, er det måske ikke mere fornuftigt at vælge den billigste maler. Et par hundrede kroner kan gøre en stor forskel i forhold til kvaliteten og det samlede resultat. Du skal også tænke på, at prisen på en maler ikke altid er så høj, som den først ser ud til at være. Her bør du undersøge, hvor mange kvadratmeter maleren maler, og om maleren maler både inde og ude. Derefter kan du beregne, hvor meget maleren cirka vil tage pr. kvadratmeter.

 

3. Indhent flere tilbud

Før du tager den første og bedste, så kan du også få flere tilbud på udførelsen af dit malerprojekt. Her kan du få priser fra flere forskellige malere og derefter vælge den bedste inden for dit budget. Det er ofte billigere at bruge en maler, der er ansat ved et malerfirma end en selvstændig maler, men om du skal gøre det eller ej afhænger af hvor meget arbejde der er for dem at udføre. Med flere tilbud er du sikret at få et bedre indblik i priserne generelt blandt de forskellige malere.

Flere Nyheder