Pre workout – næring til kroppen før din træning

20 januar 2021 Astrid Pedersen

Oplever du ofte, at du har brug for et ekstra skud energi i løbet af din træningssession, eller føler du somme tider, at kræfterne svigter, mens du for eksempel løfter eller på anden måske skal præstere? Så kan det være at pre workout produkter er noget for dig.

Hvad er pre workout produkter?

Pre workout produkter er en fælles betegnelse for en række kosttilskud du kan indtage forud for din træning. Med pre workout produkter kan du styrke kroppen og foreberede den på at skulle yde ekstra ved at give den de nærings stoffer den har brug for i forbindelse med en hård trænings præstation.

Når kroppen så at sige er tanket godt op vil den bedre være i stand til at give lidt ekstra. Og så har du de bedste forudsætninger for at følge et stramt trænings program hvad end målet er at øge din muskel masse eller optimere din timing.

Pre workout produkter vil typisk kunne fås i pulver form. Pulveret skal opløses i vand og indtages inden træning. I modsætning til et decideret måltid vil en pulver shake af pre workout produkter ikke ligge tungt i maven og dermed være til hindring for dine fysiske udfoldelser.

Pre workout produkter kan indeholde ingredienser så som amino syrer, B vitaminer, taurin, koffein, kreatin, protein pulver og elektrolytter. Der kan også være tilsat kunstige sødestoffer. Men faktisk er der ingen endegyldig opskrift på hvad der skal indgå i pre workout produkter. Her skal du selv læse ingrediens listen for hvert enkelt produkt.

Hvordan bruger jeg pre workout produkter?

Pre workout produkter indtages som nævnt inden du skal træne, og er således ganske praktiske hvis du ikke kan nå at spise inden du skal i fitness center. Du kan læse mere, og bestille pre workout produkter online, på https://www.only-approved.dk/ 

Flere Nyheder