Optimér din hjemmeside med hjælp fra en tekstforfatter

24 marts 2021 Astrid Pedersen

Når du ønsker at øge din online konvertering, kan du med fordel tage et kig på din hjemmeside. Der er stor sandsynlighed for, at din præsentation af produkter og ydelser på denne kan optimeres – og til dette formål bør du alliere dig med en professionel tekstforfatter.

Meningsfulde og værdiskabende blogs med en dygtig tekstforfatter

Hvis du virkelig vil flytte nålen når det handler om relevant tekst indhold på din hjemmeside kan du vælge at oprette en blog.

En blog er andet og mere end dagbogs skriblerier og personlige billeder fra hverdagen. En vel tilrettelagt professionel blog kan nemlig føje ekstra værdi til din online tilstedeværelse på rigtig mange niveauer.

Først og fremmest vil du med en blog kunne vække kundernes nysgerrighed samtidig med at de får en fornemmelse af din hjemmesides – og dermed din – seriøsitet og professionalisme. Når en hjemmeside kan præsentere en blog kan den samtidig opretholde et vist image. Og så kan du bruge din blog til at skabe mere opmærksomhed i forhold til de produkter og tjenester som du gerne vil sælge eller formidle gennem dit website eller din online shop.

En professionel blog kan bestå af en samling længere artikler som tager form af såvel manualer og købs vejledninger som anmeldelser af produkter, præsentationer af nye produkter og ydelser, eller måske sammenligning af forskellige varer i din butik.

Du vil med din blog kunne henvise kunderne til de sider som leder direkte til konvertering, for eksempel produkt sider med køb funktion eller uddybende præsentationer af din virksomheds tjenester med tilhørende CTA (Call To Action, for eksempel en kontaktformular eller en opkaldsfunktion). Og dertil kommer den øgede opmærksomhed fra de vigtige søgemaskiner, her under Google, som vil registrere de hyppige opdateringer på dine blog sider og belønne med en bedre placering på sine søgeresultatsider.

Du kan læse mere om søgemaskineoptimering på wordpens.com.

Flere Nyheder