Kender du alle mulighederne med en tømrer i Hjørring?

23 september 2021 Cecilie Mortensen

Har du et godt overblik over alle de muligheder, du har, når det kommer til at hyre en tømrer i Hjørring? Hvis ikke så er der god grund til at læse med her. 

Sådan står du stillet når du hyrer en tømrer i Hjørring 

Der er hjælp at hente til mange forskellige byggeprojekter 

Med en tømrer i Hjørring ved din side, er der hjælp at hente til en bred vifte af opgaver i din bolig. Det gælder alt fra nybyg, tilbyg og ombygninger og til gulvarbejde, at montere nye døre og vinduer, carporte garager og arbejde med terrasser.  

Du kan få byg garanti

Noget der kan være ekstra vigtigt at vide er, at du finder tømrerfirmaer som tilbyder byg garanti. Det vil sige, at du som kunde kan få en vis garanti for det arbejde, der udføres ved dig. Skulle der f.eks. opstå fejl eller mangler, så kan du gennem denne garantiordning være dækket med op til ca. 100.000 kr. Det er derfor også værd at lede efter et firma, hvor dette er en mulighed.

Få rådgivning omkring hvordan din opgave kan løses 

Når du henvender dig til en tømrer i Hjørring, så kan der også være god rådgivning at hente omkring, hvordan netop din opgave kan løses. Og du vil helt sikkert opleve, hvordan sparringen fra en tømrer kan være guld værd ift. at nå i mål med en løsning, der bliver endnu bedre, end du selv havde forestillet dig. 

Du har mulighed for at indhente uforpligtende tilbud 

En sidste ting du også skal vide er, at du har mulighed for at indhente uforpligtende tilbud, før du hyrer den tømrer, du vil gå med. Det åbner nemlig op for, at du både kan få en udkast til en pris på dit projekt, og at det er specificeret, hvad du kommer til at betale for.