Hvordan finder jeg den helt rigtige BH?

Det er ikke helt ligetil at finde en lækker BH med den rette pasform og en god komfort – i hvert fald ikke hvis du går i en af de traditionelle fysiske butikker. Her vil du nemlig typisk kun finde et relativt begrænset udvalg af BH’er inden for et bestemt størrelses og facon spektrum.

De fysiske lingeri butikker har som regel ikke plads til at føre et udvalg som strækker sig særligt langt ud over målgruppen af gennemsnitlige kvinder. Falder du derfor uden for det der i denne sammenhæng betegnes som standard mål er det en god idé at finde den nye BH online.

Køb BH online

For at dette projekt skal lykkes er det vigtigt at du kender din BH størrelse. En BH størrelse angives i et bogstav og et tal som betegner henholdsvis skål størrelsen og bustemålet. Kender du først disse to prametre er det forholdsvis nemt at bestille en BH fra en online shop. I hvert fald så længe du er opmærksom på at ikke alle BH modeller egner sig lige godt til forskellige krops typer.

Er du til den storbarmede side bør du vælge en BH som yder den optimale støtte – ikke blot til dine bryster, men også til din nakke, dine skuldre og din ryg. Den tunge barm kan lægge stor belastning på disse kropsdele og føre til spændinger og hovedpine. Derfor kan du med fordel vælge en såkaldt full cup BH som er særligt designet til at afhjælpe disse gener.

Mangler du der imod lidt fylde foran kan du i stedet vælge en push up bra eller en BH eller bralette med vattering. En sådan BH vil kunne give din barm facon og krop balance og harmoni i sit udtryk.

Du kan altid finde et stort udvalg af BH’er og braletter hos Love Lingeri på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/bh-saet 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *