Giv dine børn det bedste startforudsætninger i livet med Bibs sutter

Vi forældre har et stort ansvar for, at vore børn trives vel.

Det gælder lige fra det første skrig, og til de forlader reden som unge voksne, der skal finde deres eget ståsted i livet og ofte selv udtaler, at de gerne vil lære at stå på egne ben, så forældrene blandet sig mindst muligt.

Men man siger også populært, at en forældres største rolle i livet er at bekymre sig, og i dét øjeblik, at det udflyttende barn spørger efter nogle skruer til at hænge et billede op med, så står forældrene der næsten i samme nu med nybagt brød og kage fra mors side, mens fatter er ved at sætte reoler op.

Sådan skal en ægte forælder også være, og forældrene elsker, når man ringer hjem, og der bliver man også ofte mindet om alle de gange, hvor man gjorde dit og dat som små, og man synes egentlig, det er lidt pinligt, og man er glad for, at andre ikke kan høre med.

… men lidt hemmeligt er man egentlig glad for, at forældrene snakker om dengang, og hvis de ikke var der til at gøre det, så ville der mange noget i livet.

Så minder forældrene måske en om, dengang man fik ens første sutter fra Bibs, fordi de var så sunde, frie for kemikalier og passede så godt til ens mund, at man altid sværgede til det mærke at sutter, indtil man selv mente, at man blev for gammel til den slags.

Mellem linjerne nævnes det så, at når man selv skal have børn, så vil det da glæde bedsteforældrene, at man brugte samme metode og gave børnene eller bare barnet en sut fra Bibs.

Godt nok er det også en fin hentydning til, at man begynder at glæde sig til som bedsteforældre, at der kommer børnebørn.

Så kan man være forældre igen, men man får kun alt det sjove og slipper for alt det trælse arbejde.