Forskellige typer massage som du bør kende

03 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

Massage er ikke bare massage, derfor er det en god idé at undersøge, hvilken type massage der vil være god for en. I dette indlæg vil vi komme ind på nogle af de typer massage på amager, som man kan få rundt omkring, så du er bedre informeret.

Thai massage

Hvis man gerne vil have en behagelig massage, hvor de kan finde ud af at trykke til, så kan Thai massage være rigtig godt. I en Thai massage bliver der typisk taget udgangspunkt i hele kroppen, og at komme igennem alle punkt af den. På den måde kan det løsne op hele vejen rundt, men hvis man har konkrete problemer med nakke eller andet, så vil en anden massage være bedre.

Fysiologisk massage eller sportsmassage

Har man skavanker i kroppen, som man gerne vil af med, så skal man tage til en fysiologisk massage eller en sportsmassage. Ingen af disse to typer massage er den behagelige af slagsen, da deres eneste formål er at komme problemerne til livs. Det betyder, at man skal være forberedt på, at begge typer massage kan gøre meget ondt, men også hjælpe utrolig meget.

image

Zoneterapi

Det er ikke alle, som vil definere zoneterapi som en massage, men med zoneterapi er der fokus på det der hedder triggerpunkter. Det betyder, at man bruger kroppens nervesystem til at trykke på triggerpunkter, som er koblet til det område, som gør ondt. På den måde kan man løsne op på en måde, som kan gøre meget ondt, men som også rammer på præcis de områder, hvor man er belastet.

Hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage kan være godt mod hovedpine, men hjælper ikke på de spændinger der måtte være i kroppen. Det er en behagelig form for massage, som hovedsageligt bruges til at få en person til at slappe af, ved at massere på en behagelig måde.