Få styr på juraen i forbindelse med projektsalg

Når du køber en bolig som projektsalg, er det ofte en mulighed for at komme ind på boligmarkedet til en lidt billigere pris og samtidig muligheden for at få noget, der er helt nybygget. Det kan derfor være en rigtig god mulighed for dig, der er ny på boligmarkedet, men også for dig der gerne vil opgradere din bolig. 

Når du køber et projektsalg, lige meget om det er en ejerlejlighed eller et hus, er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at der er styr på juraen i forbindelse med købet. Ellers kan du ende med at komme i klemme. Det kan i værste fald komme til at koste dig rigtig mange penge. Det kan for eksempel være, hvis der er lavet en fejl på huset, og byggefirmaet er gået konkurs. 

For at sikre dig bedst muligt bør du derfor have en boligadvokat ind over, når du køber et projektsalg. Boligadvokaten skal kun varetage dine interesser, ikke byggefirmaets. Det er med til at gøre, at du kan få en helt uvildig vurdering af, om det er et godt køb, du er ved at gøre eller ej. Det er en rigtig rar sikkerhed for dig at have, så du ved, at der ikke kommer til at være problemer efterfølgende. Ligger dit projektsalg i nærheden af København, kan du for eksempel vælge eboligadvokat.dk. 

Det koster selvfølgelig nogle penge at have en boligadvokat ind over handlen, men det er ingenting i forhold til, hvor mange penge du kan ende med at betale, hvis du gør et dårligt køb. Det vil derfor sagtens kunne betale sig for dig. Hvis du gerne spare nogle penge, kan du vælge et advokatfirma, hvor du kun skal betale, hvis der kommer en handel ud af det. Det er med til at gøre, at du kan spare nogle penge, hvis advokaten vender tommelfingeren ned af til dit projektkøb.