Få smuk hud med de rette ansigtsmasker

Vi døjer alle med problemhud i ny og næ. Nogle mennesker får tør og irriteret hud som følge af stress eller dårligt indeklima, andre udvikler fedtet hud og bumser. Men til alt held kan dette modvirkes med en ansigtsmaske.

Giv huden ekstra fugt og styrke med en ansigtsmaske

Hvis din hud ofte er tør i overfladen, opfører sig sart og følsom og har en tendens til at slå ud bør du være varsom med de alt for skrappe midler. Den sarte og tørre hudtype er til gengæld rigtig godt hjulpet med mild og nærende pleje, som du får gennem en ansigtsmaske med vitaminer og naturlige ingredienser.

Du kan for eksempel vælge Hygge HydraClay Detox Mask fra danske Ole Henriksen. Denne ansigtsmaske renser huden uden at irritere den, og tilføjer samtidig fugt og nærende mineraler fra leret. Hygge HydraClay Detox Mask indeholder desuden kamille, som beroliger huden, alge ekstrakter som tilføjer koncentreret næring og bisabolol, som virker opkvikkende og styrker blodomløbet i hudens overflade.

Du kan også vælge fra franske Biotherm. Life Plankton Mask er en nærende og plejende ansigtsmaske, som indeholder nærende alger fra termale kilder i Frankring. Life Plankton algen indeholder 35 forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer, og tilføjer således huden den optimale næring og fugt.

Kom den fedtede problemhud til livs med rensende ansigtsmasker

Har din hud der imod tendens til at fedte og danne urenheder skal du ud i en rensende ansigtsmaske. Her kan du med fordel prøve Cold Plunge Pore Mask fra Ole Henriksen. Denne ansigtsmaske renser dybt i hudens porer og kan ved regelmæssig brug formindske størrelsen på porerne. Cold Plunge Pore Mask er beriget med urter fra alperne og er rig på anti oxidanter. Ansigtsmasken indeholder desuden AHA og BHA og virker således let eksfolierende. Din hud får en lækker glød og kommer hurtigt i balance.

Du kan finde alle de lækre ansigtsmasker på sephora.dk