Få rigtig meget bil for dine penge med en brugt Skoda

Er du og familien i markedet efter en god, sikker og ikke alt for dyr bil? Så kan I med stor fordel kigge efter en bil af mærket Skoda.

Skal jeg købe en ny eller en brugt Skoda?

Selv om du måske foretrækker fornemmelsen af spritny bil, og er mest tryg ved sikkerheden i en bil der kommer frisk fra fabrikantens samlebånd, er det stadig muligt at finde bruge biler – også biler af mærket Skoda – i rigtig god stand.

Skoda er et kvalitets mærke og kendetegnet derved at der kun kommer gode og solide biler til salg hos forhandlerne. Dette betyder at en Skoda med et par år på bagsmækken ikke nødvendigvis er ved at falde fra hinanden. Der kan sagtens være masser af år tilbage under motorhjelmen – og ditto kilometer i tælleren – på en brugt Skoda. Og så behøver du ikke at slå bunden ud af budgettet når du vælger en god brugt Skoda frem for en fabriksny én af slagsen.

Det gælder nemlig for alle biler at de når de sælges fra nye bliver pålagt høje skatter og afgifter af den danske stat, hvilket er med til at pumpe nyprisen på selv en Skoda op i et helt urimeligt prisleje. Af samme grund vil værditabet på en ny bil, som begynder når bilen triller ud over kantstenen hos forhandleren og fortsætter igennem de første 3 – 5 år, virke utroligt voldsomt.

Derfor er det en god idé at kigge efter en Skoda som er omkring 5 år gammel. Denne bil vil have smidt det meste af nyværdien og vil samtidig stadig holde en forsvarlig stand såvel når det gælder sikkerhed på vejen som når det handler om køre egenskaber og brændstof økonomi.

Du finder hver dag et stort udvalg af opdaterede annoncer for brugt Skoda til salg på Biltorvet.dk