Få hjælp til stress og depression hos din psykolog på Østerbro

Sidder du fast i en nedad gående spiral af stress, angst og depression? Så har du med stor sandsynlighed brug for professionel hjælp til at komme tilbage på ret kurs. Stress er en tilstand som bør tages meget alvorligt – og samtidig en tilstand som kan være svær at håndtere på egen hånd. Derfor anbefales det at du som stressramt får hjælp fra en dygtig fagperson, som har ekspertise inden for behandling af stress. Og det kan meget vel være en dygtig autoriseret psykolog.

Hvor kan jeg finde en psykolog på Østerbro som kan hjælpe med stress?

På Østerbro finder du autoriseret psykolog Lars Bjarnø. Lars Bjarnø er specialiseret inden for psykologisk behandling af blandt andet stress, angst, depression og lavt selvværd samt håndtering af eksistentielle kriser og livskriser.

Som terapeutisk platform benytter Lars Bjarnø sig af fortrinsvis meta kognitiv terapi og eksistentiel terapi – to terapi modeller som tager udgangspunkt i menneskets oplevelse af, og reaktioner på, omverdenen og de ude fra kommende påvirkninger. Du vil hos Lars Bjarnø opleve at blive taget alvorligt, og at blive mødt med åbenhed og empati over for dine unikke problemstillinger. Lars Bjarnø vil altid være opmærksom og lyttende, og samtidig fungere som kompetent og kvalificeret rådgiver og sparring partner gennem hele dit psykolog forløb.

Meta kognitiv terapi hos Lars Bjarnø er et oplagt bud på psykolog behandling som et led i dit stress håndterings forløb, idet du her vil lære rigtig meget om dine egne mekanismer og uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre som er med til at fastholde dig i den onde stress spiral. På den måde kan du opbygge øget resiliens gennem en dyb indsigt i dig selv, og dermed undgå at falde i stress fælden igen i fremtiden.

Du kan læse mere om stress behandling hos Lars Bjarnø på hjemmesiden larsbjarno.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *