Bliv guidet til at vælge det rette malerfirma

Hvis du står og skal have malet dit hus, sommerhus, træværk, terrasse eller dine vægge, kan det være aktuelt at hyre en professionel maler til opgaven. Der findes i dag en stor række af malerfirmaer rundt i hele landet, hvorfor det hurtigt kan være forvirrende og en jungle at finde frem til den mest kompetente til opgaven. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvad du overveje i din beslutning, når du skal hyre et malerfirma til din opgave. 

Undersøg markedet for malerfirmaer i dit lokalområde

Da der er flere malerfirmaer på landsplan, kan det være en fordel at starte med at søge lokalt. Dermed støtter du også byen og den lokale maler. Det vil som regel også være billigere at vælge den lokale maler fremfor at hyre en maler uden for byen. Her vil du skulle betale for de transportomkostninger og tid, der er forbundet med kørsel frem og tilbage.

Når du undersøge de lokale malerfirmaer i byen, kan du sortere efter referencer og hvilke opgaver de er specialiseret i at løse. Her kan du specifikt gå efter en maler, der har løst mange maleropgave som det der er aktuelt for dig. Her kan du som regel finde referencer og billeder af tidligere udførte opgaver på hjemmesiden eller de sociale medier. 

Skal du vælge efter pris eller kvalitet?

Når du skal vælge en maler, er det naturligvis væsentligt at overveje, hvad det koster. Det er vigtigt, at det ikke er den eneste faktor du har fokus på. Der er stor forskel i den kvalitet af arbejde, som du kan forvente at få leveret. Derfor er det sjælendt det bedste at vælge det billigste eller dyreste tilbud. Når du skal vælge et malerfirma til opgaven, anbefaler vi at du har fokus på den rådgivning du modtager samt læse de anmeldelser der er noteret fra tidligere kunder. Det giver som regel en god indikation af, hvad du kan forvente af din maler.