Advokat århus

Hviid Advokater A/S tilbyder advokathjælp til konkurrencedygtige priser. Hvis du f.eks. søger en advokat århus, som kan løse din juridiske problemstilling, kan du trygt vælge Hviid Advokater A/S.

Vi er dedikerede til vores arbejde med jura, og vi har altid kundens ønsker i centrum. Vi går til din sag med høj faglighed og sikkerhed, så du kan føle dig tryg ved at lægge din sag i vores hænder.

Det er en vigtig værdi i vores advokatfirma, at kunden gøres bekendt med de forventninger, vi står med til sagen, samt at både klient og advokat er enige om sagens tilstræbte afgørelse.

Hviid Advokater A/S er et troværdigt advokatfirma med fokus på primært fem kerneområder. Vores kompetencer inden for disse områder er yderst høje, og du vil altid blive mødt med en specialiseret faglighed.

Vores advokater har hver ét eller flere sagsområder, som de har specialiseret sig i. Hos os er du derfor sikret den største faglighed i branchen.

Hvis du som privatperson får brug for advokathjælp, er Hviid Advokater A/S et godt sted at søge vejledning. Som privatperson kommer man kun sjældent ud for at skulle søge juridisk rådgivning, og det kan være svært at få overblik over sine muligheder. Hos Hviid Advokater A/S yder vi en personlig og dedikeret rådgivning, som giver dig de bedste værktøjer.

Vi bestræber os på at finde den løsning, som passer dig bedst, og derfor er det også vigtigt at afstemme vores forventninger til pris og resultat. Du har altid mulighed for at kontakte os vedrørende en uforpligtende samtale med en advokat.

Vi hjælper med oprettelse og ændring af testamente, hvis du er i tvivl om arveret og lignende. Vi tilbyder en fast pris på testamenter.

Desuden kan vi rådgive i forbindelse med særeje og ægtepagt og få afklaring på, hvad der er særeje og fælleseje. Vores priser på ægtepagt er også faste.

Vores boligadvokat står til rådighed til en fast lav pris, idet vi mener, at du skal kunne få rådgivning uden skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger. Vores erfarne boligadvokater kan hjælpe dig med en effektiv gennemgang af boligdokumenter og yderligere rådgivning om boligkøb og –salg.

Derudover hjælper vores advokater gerne med skødeskrivning og sikring af rettigheder i forbindelse med bolighandel.

Vores privatrådgivning er fastlagt på en billig pris, som skal kunne passe ind i en privatøkonomi. Vi bestræber os på at skabe stor værdi for kunden til en lav pris. Hos Hviid Advokater A/S er vi altid grundige og personlige i vores rådgivning af private.