3 ting der kan få din have til at se godt ud

23 september 2021 Steffen Hansen

Som husejer hvor der er en have tilhørende til grunden, så er der nogle ting man skal ordne løbende, for at sikre at haven ser ud som man ønsker. I dette indlæg giver vi 3 tips til, hvordan du kan sørge for, at din have ser godt ud.

Fæld et træ

En oplyst have er en flot have, derfor kan det være en idé at se ind i, om det kan give mening for dig at fælde et træ i haven, så der kan komme mere lys ind. Det er dog vigtigt, at du ikke fælder træet selv, hvis det er et større træ, som potentielt kan være farligt hvis det vælter forkert. Her anbefaler vi, at du hyrer et professionelt firma til at hjælpe med det. Vi kan anbefale firmaet brøndum skovservice, som du finder her: http://brondum-skovservice.dk/

Fjern ukrudt

En have der er fyldt med ukrudt er ikke en flot have. Derfor anbefaler vi, at du løbende fjerner ukrudt. Ved at fjerne ukrudt, så hjælper du dine planter med at få mere næring, da de ikke skal kæmpe om lyset og næringen i jorden, og derved kan de vokse sig store og flotte på kortere tid. Du får altså derfor automatisk en flottere have ved at fjerne ukrudt.

Slå dit græs ofte

Det virker måske som en lille ting, men hvis du sørger for at slå græs ofte, så udstråler din have noget godt. En nyslået græsplæne er meget flottere end en græsplæne som ikke bliver vedligeholdt, og derfor anbefaler vi, at du slår græsset en gang i ugen, eller oftere hvis dit græs vokser hurtigt. Dette er dog ikke nødvendigt, når det er uden for sæson, som eksempelvis om vinteren eller i løbet af efteråret. Du anbefales heller ikke at slå græsset hvis det er vådt, da det kan ødelægge plænen fordi der ryger for meget med op.